Awards
info & prijzen fine art
FollowRSSTwitterLinkedInFacebook

Uniek kunstwerk voor aan de muur


Een kijkje achter de schermen...
Op zoek naar een kunstwerk voor aan de muur met jezelf of jouw kind in de hoofdrol? Dan zijn deze stijlvolle portretten in de sfeer van de oude meesters wellicht iets voor jou!
De bekende uitspraak ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’, geeft aan hoe belangrijk foto’s voor ons zijn. Tegenwoordig hebben we echter te maken met massa's spontane selfies die na een paar uur van de tijdlijn zijn verdwenen. Zelf heb ik toch meer met die intrigerende, verstilde portretten van de oude meesters waar aandacht is besteed aan elk detail. Kunst voor aan de muur is blijvend: een kostbaar bezit met emotionele waarde voor jezelf, je kinderen of  zelfs voor generaties later.
Het is mijn streven om tijdloze portretten met sfeer, gevoel en emotie te creëren waarbij niet alleen de buitenkant, maar het liefst ook de persoonlijkheid goed wordt weergegeven.
Inmiddels heb ik zelf twee kinderen grootgebracht en die ervaring komt nu goed van pas bij het fotograferen van kinderen. En kinderen vinden het leuk om te doen want ze hoeven nu eens niet verplicht te lachen; ze mogen relaxen en zichzelf zijn!

Fotoshoot  € 125,00

  (één persoon extra: + € 25,00)
Dit is inclusief een pré consult om samen de styling van kleding en haar te bespreken, een uitgebreide fotoshoot in verschillende outfits (1 á 1,5 uur), en het bekijken van het resultaat bij mij in de studio.

Prijzen van producten vanaf € 75,00 (foto van 20x30 cm); canvas/plexiglas vanaf € 150,00; canvas ingelijst in een prachtige, klassieke lijst vanaf € 450,00 (40x50 cm).

Boek je nog dit jaar een fine art portretshoot, dan krijg je 12,50 euro jubileumkorting op jouw bestelling!

Meer weten, bel 0572-382290 of e-mail mij:Bij het boeken van een fotosessie geef je Nolly Tibben Fotografie toestemming de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag van tevoren.

‘Wat een geweldige middag gisteren, en wat hebben de kinderen genoten zeg! Hartstikke bedankt. Lotte vond het weer helemaal fantastisch! Je hebt het ons wel weer ontzettend moeilijk gemaakt hoor!’
~ Sabine ~


'Wat een geweldige foto's! Noa heeft het er nog elke dag over en ze oefent voor de spiegel. Erg leuk!'
~ Marieke ~


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail