Awards
info & prijzen 'overige'
FollowRSSTwitterLinkedInFacebook

De bekende uitspraak ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’, geeft aan hoe belangrijk foto’s voor ons zijn. Investeren in familiefotografie is daarom een verstandige investering. Weet je hoeveel euro’s we wekelijks uitgeven aan brandstof voor onze auto? Een week later zijn die euro’s letterlijk in rook opgegaan... Foto’s zijn blijvend: een kostbaar bezit voor jezelf, je kinderen en vaak zelfs voor generaties later, en ze zijn vaak van onschatbare, emotionele waarde. Zelf kijk ik nog regelmatig met plezier naar mijn allereerste album van vroeger. Wat er daar echt uitspringt, zijn de foto’s die gemaakt zijn door een professionele fotograaf. Graag wil ik de mooie, belangrijke momenten voor u vastleggen. Wat breng ik mee? Een gedegen vakopleiding (Fotovakschool), ervaring (sinds 2005), de beste apparatuur én de nodige creativiteit. Nolly Tibben Fotografie staat voor foto’s met sfeer, gevoel en emotie. Tijdens de fotosessie staat plezier voorop zodat het resultaat een vrolijke, sfeervolle reportage wordt. Inmiddels heb ik zelf twee kinderen grootgebracht en die ervaring komt nu goed van pas bij het fotograferen van kinderen.
Ik neem ruim de tijd voor een fotosessie (1 á 1,5 uur).

De prijs voor een fotosessie is 95,00 euro.

(Dit is excl. foto’s en bestanden.)
Voor groepen groter dan zes personen, verwijs ik u graag door naar mijn collega's.

Voor meer informatie en de prijzen van producten kun je hier terecht: > PRIJS & PRODUCT.

Prijzen Newbornfotografie: > PRIJZEN NEWBORN FOTOGRAFIE.
Prijzen Fine art portretten: > INFO & PRIJZEN FINE ART PORTRET.
Prijzen Beautybelevenis: > INFO & PRIJZEN BEAUTY.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je mij BELLEN OF EEN E-MAIL STUREN.

Bij het boeken van een fotosessie geef je Nolly Tibben Fotografie toestemming de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag even van tevoren.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

BELANGRIJK  • Copyright  2005  Nolly Tibben Fotografie. Alle rechten voorbehouden. Deze site en haar inhoud worden beschermd door het recht op de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om elementen (teksten, beelden, layout, logo's, software etc.) van deze site of haar inhoud gedeeltelijk of in hun geheel te reproduceren, te verspreiden, te wijzigen of mee te delen aan het publiek. Elke reproductie, verspreiding, wijziging of mededeling aan het publiek van een of meerdere elementen van deze site dienen te worden onderworpen aan de uitdrukkelijke, geschreven toestemming van Nolly Tibben Fotografie, behalve in de eventuele gevallen waarin zo'n toestemming niet wordt vereist.