Awards
info & prijzen newborn
FollowRSSTwitterLinkedInFacebook

Newborn fotografie: een mooie herinnering voor later | info & prijzen newborn
Kraamtijd, wat een bijzondere tijd! Het liefst zou je als ouders deze periode willen vasthouden en herbeleven: zo klein als ze zijn en zich lekker oprollen in je armen, de kleine teentjes, en de donshaartjes. Maar de eerste weken wordt je geleefd door nachtelijke voedingen en kraambezoek en de weken vliegen voorbij in een soort roes...
Een newbornshoot is dé manier om deze speciale periode vast te leggen voor later! Voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen. Samen creëren we een waardevolle herinnering!
Je mag zelf aangeven hoe je het hebben wilt qua sfeer, kleur en accessoires zodat het resultaat ook helemaal bij jullie past.


> Klik hier voor de PRIJSLIJST van de NEWBORNSHOOT.

Voor prijzen van PRODUCTEN zoals bestanden, foto's en canvas, kun je mij bellen (0572-382290) of > een e-mail sturen.


MIJN STUDIO | info & prijzen newborn
De newbornshoot vindt plaats bij mij in de studio omdat ik daar uitgebreide mogelijkheden heb qua belichting (groot raam voor zacht daglicht, en studiolampen voor als het heel donker is in de winter) én kan beschikken over een uitgebreide collectie aan attributen die ik de afgelopen jaren heb verzameld (manden, bedjes, schalen, mutsjes, knuffeltjes kleden en vloeren).  De studio wordt heerlijk verwarmd en er is tijd en ruimte om te voeden, te verschonen en te knuffelen.


CADEAUTIPGeef een newbornshoot als kraamcadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken aan deze bijzondere periode. Je kunt een cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag.
> naar de contactpagina | info & prijzen newborn
'Als je Nolly aan het werk ziet, dan zie je dat ze weet wat ze doet.
Ze krijgt de pasgeborene rustig en in diepe slaap! Heel voorzichtig en zorgvuldig legt ze de pasgeborene in de juiste positie!
Ze gaat voor perfectie en geeft alles tijdens een newbornshoot. Met vertrouwen gaf ik mijn zoon aan Nolly!'

~ Alyke Deunk, verloskundige bij Het Hart Verloskunde ~


Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail