Awards
info & prijzen newborn
FollowRSSTwitterLinkedInFacebook

Newborn fotografie: een mooie herinnering voor laterKraamtijd, wat een bijzondere tijd! Het liefst zou je als ouders deze periode willen vasthouden en herbeleven: zo klein als ze zijn en zich lekker oprollen in je armen, de kleine teentjes, en de donshaartjes. Maar de eerste weken wordt je geleefd door nachtelijke voedingen en kraambezoek en de weken vliegen voorbij in een soort roes...
Een newbornshoot is dé manier om deze speciale periode vast te leggen voor later! Voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen. Samen creëren we een waardevolle herinnering!
Je mag zelf aangeven hoe je het hebben wilt qua sfeer, kleur en accessoires zodat het resultaat ook helemaal bij jullie past.

> uitgebreide informatie en PRIJSLIJST NEWBORN FOTOGRAFIE.

Voor uitgebreide informatie over prijzen van producten kun je mij bellen of > een e-mail sturen.

MIJN STUDIO


De newbornshoot vindt plaats bij mij in de studio omdat ik daar uitgebreide mogelijkheden heb qua belichting (groot raam voor zacht daglicht, en studiolampen voor als het heel donker is in de winter) én kan beschikken over een uitgebreide collectie aan attributen die ik de afgelopen jaren heb verzameld (manden, bedjes, schalen, mutsjes, knuffeltjes kleden en vloeren).  De studio wordt heerlijk verwarmd en er is tijd en ruimte om te voeden, te verschonen en te knuffelen.

CADEAUTIP


Geef een newbornshoot als kraamcadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken aan deze bijzondere periode. Je kunt een cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag.
> naar de contactpagina

'Als je Nolly aan het werk ziet, dan zie je dat ze weet wat ze doet. Ze krijgt de pasgeborene rustig en in diepe slaap! Heel voorzichtig en zorgvuldig legt ze de pasgeborene in de juiste positie! Ze gaat voor perfectie en geeft alles tijdens een newbornshoot. Met vertrouwen gaf ik mijn zoon aan Nolly!'
~ Alyke Deunk, verloskundige bij Het Hart Verloskunde ~

'Nolly, bedankt voor de supermooie foto's! Je hebt echt magische handen om kleintjes slapend te houden.'
~ Ellen van Leeningen ~

Dank je wel Nolly! Het was mooi om te zien hoe je onze zoon rustig kreeg. Ik had je graag ook met ons mee naar huis genomen als onze babyfluisteraar. Ook onze dochter van 3 was helemaal gek van jou. Eerst wilde ze niet op de foto en daarna was ze bijna niet meer bij je weg te slaan! Heel erg bedankt voor de mooie foto's!  
~  Petra Oosterwijk  ~

'Wát een leuke foto's! Dat gaat voor ons nog minstens zo moeilijk worden om te kiezen!
Ik heb gisteren met bewondering zitten kijken wat voor een engelengeduld en enthousiasme of je hebt; het resultaat is er ook naar. Erg leuk!'  
~  Anita  ~

'Lieve Nolly, de foto’s zijn echt prachtig geworden! Ik raad het iedereen aan om bij jou foto’s te laten maken je hebt zo veel geduld en je let overal op, echt super! Heel erg bedankt.'
~  Milou  ~

Wij zijn helemaal blij met het resultaat van onze newborn fotoshoot. Nolly was heel geduldig met onze baby en zij heeft leuke foto's van ons gezin gemaakt. Zeker de moeite waard om uit Enschede te komen rijden.  
~ Gina Imana ~


Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail