Startpagina
Awards
FollowRSSTwitterLinkedInFacebook
info & prijzen portret

Uniek kunstwerk voor aan de muurOp zoek naar een kunstwerk voor aan de muur met jezelf of jouw kind in de hoofdrol?
Dan zijn deze stijlvolle portretten in de sfeer van de oude meesters wellicht iets voor jou!
De bekende uitspraak ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’, geeft aan hoe belangrijk foto’s voor ons zijn. Tegenwoordig hebben we echter te maken met massa's spontane selfies die na een paar uur van de tijdlijn zijn verdwenen. Zelf heb ik toch meer met die intrigerende, verstilde portretten van de oude meesters waar aandacht is besteed aan elk detail. Kunst voor aan de muur is blijvend: een kostbaar bezit met emotionele waarde voor jezelf, je kinderen of  zelfs voor generaties later.
Het is mijn streven om tijdloze portretten met sfeer, gevoel en emotie te creëren waarbij niet alleen de buitenkant, maar het liefst ook de persoonlijkheid goed wordt weergegeven.
Inmiddels heb ik zelf twee kinderen grootgebracht en die ervaring komt nu goed van pas bij het fotograferen van kinderen. En kinderen vinden het leuk om te doen want ze hoeven nu eens niet verplicht te lachen; ze mogen relaxen en zichzelf zijn!

Fotoshoot  € 125,00

  (één persoon extra: + € 25,00)

Dit is inclusief een pré consult om samen de styling van kleding en haar te bespreken,
een uitgebreide fotoshoot in verschillende outfits (1 á 1,5 uur), en het bekijken
van het resultaat bij mij in de studio.

Prijzen van producten vanaf € 75,00
(foto van 20x30 cm); pakketten vanaf
€ 350,00. Voor meer informatie of om te boeken kun je mij bellen of e-mailen:   > Naar de contactpagina.

Bij het boeken van een fotosessie geef je Nolly Tibben Fotografie toestemming de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag van tevoren.

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail‘Wat een geweldige middag gisteren, en wat hebben de kinderen genoten zeg! Hartstikke bedankt. Lotte vond het weer helemaal fantastisch! Je hebt het ons wel weer ontzettend moeilijk gemaakt hoor!’
~ Sabine ~
'Wat een geweldige foto's! Noa heeft het er nog elke dag over en ze oefent voor de spiegel. Erg leuk!'
~ Marieke ~

©2018 Webdesign Marco TibbenRedactie