Awards
info & prijzen beauty
FollowRSSTwitterLinkedInFacebook

De beautybelevenis  € 175,00


(2 personen, excl. producten)

 | info & prijzen beauty
Sla een willekeurig tijdschrift open en het staat vol met de mooiste sfeerfoto's van de mooiste mensen. Ieder mens is mooi, ook jij! Nu is er de mogelijkheid voor jou om net zo te stralen in prachtige beautyportretten van jezelf.
Deze op fashion geïnspireerde portretsessies zijn bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten. Je hoeft niet fotogeniek te zijn: het is aan mij om te laten zien hoe mooi je bent, en om foto’s te maken waar jij en je familie trots op kunnen zijn: de mooiste foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien!
Ik heb het zelf ook gedaan, en nu doe ik het voor jou. Ik help je graag bij het samenstellen van jouw verschillende outfits zodat je er geweldig uitziet en je goed voelt, en dat jouw beautybelevenis alles is wat jij ervan verwacht.

De beautybelevenis is dé ultieme meidendag uit! Vier je relaties, geniet van deze prachtige belevenis met je moeder, zus, vriendin, dochter of partner. En plan gelijk een avondje uit want je zult er geweldig uitzien! Ook leuk om cadeau te geven aan iemand die het verdient om eens extra verwend te worden.

Voor meer informatie of om te boeken kun je mij bellen of e-mailen:   > Naar de contactpagina.

To love oneself is the beginning of a life long romance  - Oscar Wilde

Het was zo'n leuke dag! Wat een gastvrijheid bij ‘Mooi bij Karin’. En of je daar verwend wordt! Nolly heeft ons met haar gastvrijheid, enthousiasme en spontaniteit een mooie dag bezorgd. En de foto's spreken voor zich. Nolly, dankjewel voor de mooie dag en de mooie herinnering. De foto's blijven zorgvuldig bewaard!


Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail